Curatare Canapele si Fotolii

Curatare Canapele si Fotolii

Canapelele, fotoliile si scaunele tapitate cu materiale textile necesita o curatare periodica pentru a evita aparitia murdariei sau mirosurilor neplacute. Cu toate acestea, operatiunea de curatare poate fi dificil de efectuat acasa si poate duce la aparitia petelor inestetice.

Echipa CAT va vine in ajutor prin oferirea serviciilor de curatare profesionala a canapelelor, fotoliilor, scaunelor sau saltelelor la domiciliu. Folosim echipamente profesionale si produse de curatare sigure si ecologice, utilizand metoda de injectie-extractie cu vid. Canapelele, fotoliile sau scaunele dvs vor fi curatate de praf, pete sau acarieni, iar culorile lor vor deveni mai vii, oferindu-le un aspect nou si proaspat.

Durata operatiunii depinde de numarul si marimea pieselor care trebuie curatate, iar preturile variaza in functie de tipul de material textil.

Va rugam sa ne contactati pentru a primi o cotatie precisa. Reamintim ca nu efectuam curatarea suprafetelor tapitate din piele naturala, sintetica sau ecologica.

Verified by MonsterInsights