Curatare pilote, cuverturi

Curatare pilote, cuverturi

Invelirea cu o pilota calduroasa si mirosul placut poate fi o senzatie minunata pentru a te asigura de un somn linistitor si odihnitor. Dar ingrijirea pilotelor, paturilor, plapumilor sau cuverturilor poate fi dificila acasa. Daca sunt lasate neingrijite, acestea pot aduna praf, mirosuri neplacute si contaminanti cum ar fi bacteriile si acarienii.

Pentru a va pastra sanatatea este recomandabil sa curatati aceste produse la intervale regulate. Spalatoria CAT ofera servicii profesionale de curatare a pilotelor, paturilor, cuverturilor si plapumilor de orice dimensiuni.

Le puteti aduce la punctul nostru de colectare sau le putem ridica de la domiciliul dvs, urmand sa vi le livram in maxim 72 de ore.

Curatarea profesionala a acestor articole prezinta urmatoarele avantaje: eliminarea murdariei dificile si petelor, eliminarea parului de animale, eliminarea mirosurilor neplacute, dezinfectarea pufului sau a materialului de umplere si evita ingramadirea pufului sau a materialului de umplere intr-un singur loc, asa cum se poate intampla deseori prin introducerea lor in masina de spalat.

Tarif : de la 12 lei / mp.

Verified by MonsterInsights