Despre noi

Covoare curatate
0 +
Clienti satisfacuti
0 +
Mochete igienizate
0 +
Case igienizate
0 +
Despre Noi

Curatenie si igiena

Spalatoria noastra de covoare se mandreste cu servicii de calitate superioara, indiferent de dimensiunea sau natura petelor si murdariei. Fie ca ai nevoie de o curatare in profunzime a covorului din living sau eliminarea petelor dificile, suntem aici sa iti oferim un serviciu impecabil pentru satisfactia ta completa.

Curatenie rezidentiala

Curatarea profesionala a covoarelor si textilelor din casa ta, pentru un mediu curat si sanatos. Alege o casă curată, alege serviciile noastre.

Curatenie Birouri si spatii comerciale

Curatarea birourilor si spatiilor comerciale devine usoara cu serviciile noastre profesionale de curatenie.

Curatenie industriala

Curatenie industriala de calitate superioara pentru orice tip de spatiu. Spalatorie de covoare CAT - partenerul tau de incredere.

Daca esti in cautarea unei spalatorii de covoare din Brașov care sa fie ecologica, ultra tehnologizata si care sa ofere servicii de calitate, atunci CAT (Covoare Atent Tratate) este alegerea perfecta pentru tine. Aceasta afacere a luat nastere dintr-o intamplare haioasa care s-a intamplat familiei fondatoare, cand au pierdut covorul intr-o alta spalatorie de covoare din Bucuresti.

Dorind sa ofere clientilor o experienta placuta si fara griji, echipa CAT s-a asigurat ca procesul de curatare si livrare a covoarelor este cat mai simplu si flexibil pentru fiecare client in parte. In plus, pentru a garanta siguranta si sanatatea celor mici, CAT foloseste doar detergenti ecologici si solutii de spalare sigure din acest punct de vedere.

Echipamentul profesional de calitate si tehnologia de ultima generatie folosite de CAT garanteaza ca fiecare covor este tratat cu cea mai mare atentie si curatat la cele mai inalte standarde. In plus, preturile sunt foarte accesibile, iar livrarea se face la domiciliul clientului, frumos ambalat, rulat si parfumat, in termen de 72 de ore.

Daca esti in cautarea unei spalatorii de covoare din Brașov care sa fie ecologica, ultra tehnologizata si care sa ofere servicii de calitate, atunci CAT este alegerea perfecta pentru tine. Vino la CAT si vei avea garantia ca covoarele tale sunt tratate cu cea mai mare atentie si curatate la cele mai inalte standarde, pentru o experienta fara griji si sigura pentru tine si cei dragi!

Despre Noi

Verified by MonsterInsights